Vocabulari Lluís Faraudo de Saint-Germain
INICI 
Cerca per entrada
Cerca per mots de la fitxa
coincident
començada
que contingui
acabada per
cerca
    27 de 32    (374 registres)
veure  Revés (Lo ___)
veure  Ribera, [rivera]
veure  Saber
veure  Sabuda
veure  Sacàs, [saccas, saquaç]
veure  Salsa francesa
veure  Salseró, [salcero, salsaron]
veure  Salz
veure  Sasonat, ada
veure  Saturiga
veure  Sauc, [ssauc, sauch, sahuc]
veure  Secudir, [sacudir]

SALSA FRANCESA un. pluri.



"Bona salsa francesa.
Aquesta salsa francesa es bona a tota volateria que sia en ast cuyta / pren ametles que sien netes e blanques e pinyons e pica u be ab gingebre e pebre / e met hi molta canyella / e destempra u ab vi de magranes agres / e assaborir ho has que sia agra dolç. E axi mateix pots fer salsa ab such de magranes agres e ab canyella sola mesclada e lançada damunt. E es fet."

Nola, Robert de Art del coch f. xix


torna a dalt