Agenda i actes
Jornada ACCA: «Avenços i reptes en alimentació i nutrició»
Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació
Sala Pi i Sunyer de l’IEC
L’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (ACCA), filial de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), organitza la Jornada ACCA: «Avenços i reptes en alimentació i nutrició». L’activitat s’inicia amb una visita dels nous socis a la Casa de Convalescència, que tindrà lloc abans de la presentació de l’acte, a càrrec de Montse Rivero, presidenta de l’ACCA.
A partir de les 16.15 h, hi haurà la taula rodona Nous reptes per a les ciències de l’alimentació. De què es parla ara als congressos internacionals?, amb les tres intervencions següents: «El Fòrum Mundial de l’Alimentació, una visió dels joves científics», de Ricard Celorio, dietista i nutricionista, future food maker de l’EIT Food, professor de la Universitat de Barcelona i membre de la Junta de l’ACCA; «El Congrés Internacional de Nutrició 2022», d’Ascensión Marcos, professora del CSIC a Madrid, expresidenta de la Federació Espanyola de Societats d’Alimentació, Nutrició i Dietètica (FESNAD) i membre de l’ACCA, i «Les tradicions indígenes com a model de sostenibilitat alimentària», de Yon Fernández-de-Larrinoa, cap del Departament de Pobles Indígenes de la FAO i economista agrícola de la Universitat Autònoma de Madrid (UAM).
A les 18 h, tindrà lloc l’Assemblea anual de l’ACCA i es procedirà a l’acte clausura, a les 19 h.