Agenda i actes
Taula rodona a València: «La ciència de la cuina i la cuina de la ciència»
Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València; Acció Cultural del País Valencià i Delegació de l’IEC a València
Cafeteria de l’Octubre Centre de Cultura Contemporània (carrer de Sant Ferran, 12, de València)
Hi ha una gastronomia científica? Quines aportacions fa la ciència a la cuina? Es pot aprendre ciència a la cuina? Són algunes de les qüestions que es tractaran en aquesta taula rodona, en què participaran Claudi Mans, professor emèrit de la Universitat de Barcelona i divulgador científic; Pere Castells, responsable del Departament de Recerca Gastronòmica i Científica de la Fundació Alimentació i Ciència (Alícia); Emili Piera, periodista i crític gastronòmic de la cartellera Turia, i Núria Cadenes, periodista d’El Temps, que moderarà el debat. Aquest acte, en què es maridaran cuina i ciència, es planteja com un «aperitiu saborós» de l’Any Internacional de la Química, el 2011.