Torna a l'agenda

Taula rodona a València: «La ciència de la cuina i la cuina de la ciència»

Organització:

Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València; Acció Cultural del País Valencià i Delegació de l’IEC a València

dimecres 27 octubre 2010
19 hores

Cafeteria de l’Octubre Centre de Cultura Contemporània (carrer de Sant Ferran, 12, de València)

Hi ha una gastronomia científica? Quines aportacions fa la ciència a la cuina? Es pot aprendre ciència a la cuina? Són algunes de les qüestions que es tractaran en aquesta taula rodona, en què participaran Claudi Mans, professor emèrit de la Universitat de Barcelona i divulgador científic; Pere Castells, responsable del Departament de Recerca Gastronòmica i Científica de la Fundació Alimentació i Ciència (Alícia); Emili Piera, periodista i crític gastronòmic de la cartellera Turia, i Núria Cadenes, periodista d’El Temps, que moderarà el debat. Aquest acte, en què es maridaran cuina i ciència, es planteja com un «aperitiu saborós» de l’Any Internacional de la Química, el 2011.