Torna a l'agenda

Sessió sobre els insectes i les algues com a font d’alimentació per als humans

Organització:

Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (IEC)

dimecres 15 març 2017
18 hores

Sala Pi i Sunyer de l’IEC

La sessió consistirà en les conferències «Els insectes com a font d’aliment humà», a càrrec de Marina Blas Esteban, catedràtica de biologia animal del Departament de Biologia Evolutiva, Ecologia i Ciències Ambientals de la Universitat de Barcelona (UB), i «Algues i alimentació humana», que pronunciarà Amelia Gómez Garreta, professora titular de botànica del Departament de Biologia, Sanitat i Medi Ambient de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació de la UB i directora del Centre de Documentació de Biodiversitat Vegetal de la mateixa universitat. L’acte es clourà amb un homenatge a M. del Carmen de la Torre Boronat, fundadora de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (ACCA), filial de l’IEC.

Programa