Torna a l'agenda

Taller sobre avaluació del risc a la cadena alimentària: «De l’avaluació a la comunicació»

Organització:

Agència de Salut Pública de Catalunya, amb la col·laboració de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació, el Campus de l’Alimentació de la Universitat de Barcelona, Ordesa, la Universitat Rovira i Virgili i «Junts, aliments amb garantia».

dilluns 29 juny 2015
11 hores

sala d’actes de l’edifici La Masia del Campus de l’Alimentació de Torribera (Prat de la Riba, 171, de Santa Coloma de Gramenet)

Abel Mariné, catedràtic emèrit del Departament de Nutrició i Bromatologia de la Universitat de Barcelona, membre de l’IEC i president de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació, filial de l’IEC, recollirà les conclusions i farà la cloenda del taller, en què s’abordaran qüestions com la seguretat de la cafeïna en l’alimentació o l’avaluació del risc de l’exposició al iode pel consum de llet de vaca.