Torna a l'agenda

Jornada: «El malbaratament d’aliments i la seguretat alimentària»

Organització: Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (IEC)

, Agència de Salut Pública de Catalunya i Banc dels Aliments

dilluns 17 juny 2013
9 hores

edifici Salvany (carrer de Roc Boronat, 81-95, de Barcelona)

L’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (ACCA), filial de l’IEC; l’Agència de Salut Pública de Catalunya i el Banc dels Aliments organitzen aquesta jornada, en la qual es presentarà l’estat de l’art dels col·lectius en risc d’exclusió i el malbaratament alimentari a Catalunya, es compartiran les experiències de donants, gestors i consumidors i es presentaran instruments per a reduir el malbaratament i promoure l’aprofitament. La inauguració de la jornada serà a càrrec de Boi Ruiz, conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya; d’Abel Mariné, president de l’ACCA, i d’Antoni Salvadó, president de la Fundació Banc dels Aliments de Barcelona.