Agenda i actes
Acte de presentació del Corpus del patrimoni culinari català
, Fundació Institut Català de la Cuina i Projecte Marca Cuina Catalana
Sala Prat de la Riba de l’IEC (carrer del Carme, 47, de Barcelona)
El Corpus del patrimoni culinari català és el receptari més complet que s’ha fet de la gastronomia catalana. En total s’han recopilat 1.136 entrades, numerades i ordenades alfabèticament i segons el tipus de plat. Són receptes que formen part de la història de la gastronomia del país, com podrien ser l’escudella barrejada, el pollastre amb escamarlans, l’arròs a la cubana o les mandonguilles amb sípia i pèsols. En l’acte de presentació assistiran Artur Mas, president de la Generalitat de Catalunya; Salvador Giner, president de l’IEC; Xavier Mestres, president de la Fundació Institut Català de la Cuina, i Pepa Aymamí, directora del Projecte Marca Cuina Catalana, entre altres personalitats del món de la cuina.